Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri başladı – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri başladı

Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Mart 2022 Çarşamba - 14:15Güncelleme: 2 Mart 2022 Çarşamba - 14:34
Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisinin hafta boyu sürecek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri, “Geç Kalanlar” isimli tiyatro oyununun sahnelenmesiyle başladı.

Büyükşehir Kent Konseyi Kadın Meclisi, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hazırladığı etkinlikler programını başlattı. İlk etkinlik, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun sahnelediği “Geç Kalanlar” isimli oyun oldu.

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gösterime sunulan ve Pervin Ünalp tarafından kaleme aldığı oyunu, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, çeşitli mahallelerden gelen kadınlar ile kadın dernekleri ve STK temsilcileri izledi.

Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerine başlamış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Kutlamaları bir haftaya yaydığımız programlar ile gerçekleştiriyoruz. Dolu dolu bir programı düzenledik. Kadınlarımız için gerçekleştireceğimiz programlarda sizleri yanımızdan görmekten mutluluk duyacağız” dedi.