Çocuklardan eğitim sonrası gösteri – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Çocuklardan eğitim sonrası gösteri

Çocuklardan eğitim sonrası gösteri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Mayıs 2022 Cuma - 09:57Güncelleme: 13 Mayıs 2022 Cuma - 10:08
Çocuklardan eğitim sonrası gösteri

Denizli Büyükşehir Belediyesince bale ve zumba kids branşlarında düzenlenen kurslarda eğitimlerini tamamlayan 175 çocuk gösteri sundu.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz düzenlediği bale ve zumba kids kurslarında eğitim alan 175 çocuk, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gösterilerini sundu. Özay Gönlüm Salonu’nda düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer ve davetliler katıldı.

Müziğin ritmine uyan çocukların uyumu güzel bir sahne sunumunu ortaya çıkarırken, aileler de bu güzel anın keyfini çıkardı.

Gecenin sonunda izleyicilere seslenen Zolan, Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda, vatandaşların istekleri doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Çocukların her şeyin en iyisi ve en güzeline layık olduğunu vurgulayan Zolan, “Onlara he türlü imkanı sunmak gerekiyordu, biz de Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımıza, gençlerimize, geleceğimize yatırım yapmak anlamında böyle bir eğitim verdik. Eğitimcilerimize ve gözbebeği yavrularını bizlere emanet eden velilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. Çocukların kendilerini geleceğe hazırlaması için birçok imkan sağladıklarını kaydeden Başkan Zolan, “Birlikte daha güzele, çocuklarımıza daha iyi imkanlar sağlamak için çalışıyoruz” diye konuştu.