Çocuklar, izin gününde caddeler “bizim” dedi – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Çocuklar, izin gününde caddeler “bizim” dedi

Çocuklar, izin gününde caddeler “bizim” dedi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Mayıs 2020 Çarşamba - 12:55Güncelleme: 27 Mayıs 2020 Çarşamba - 12:55
Çocuklar, izin gününde caddeler “bizim” dedi

Denizli’de, coronavirüs önlemleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması olan 0-14 yaş aralığındaki çocuklar, izin günlerinde kendilerini evlerinde dışarıya attı. Olumsuz hava koşullarına aldırmayan çocuklar, caddeleri doldurdu, parklara akın etti.

0-14 yaş aralığındaki çocuklara 11.00 ile 15.00 saatleri arasında sokağa çıkma izni verildi. İznin ilk dakikalarından itibaren çocukların kimi aileleri ile kimileri ise arkadaşlarıyla sokaklara akın etti. Kent genelinde havanın kapalı ve aralıklarla yağışlı olmasına ise aldırış edilmedi. Ramazan Bayramı nedeniyle 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı evlerde sıkılan ebeveynler de çocuklarının iznini fırsat bildi.

Sokağa çıkma izni olan ve dışarıyı özlediğini belirten Hatice Aldemir, “İnsanların dışarıya çıkması dünyanın en güzel şeyi. Hava kapalı da olsa bence dışarıya çıkması önemli. İnsanlar doğayı özlüyor, o yüzden dışarıya çıkmalı” dedi.

Arkadaşlarını çok özlediğini belirten Burak Kahraman ise, “Bugün sokağa çıkma kısıtlaması yok, havanın kapalı olmasına rağmen dışarıya çıktık, geziyoruz. Bir aydır arkadaşlarımla buluşmuyoruz, birbirimizi özledik” ifadelerini kullandı.

DENİZLİ (İHA)