Büyükşehir Belediyesinden Türk bayrağı dağıtımı – D20Haber
07.05.2024, Salı
12 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir Belediyesinden Türk bayrağı dağıtımı

Büyükşehir Belediyesinden Türk bayrağı dağıtımı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Ekim 2023 Cuma - 14:33Güncelleme: 27 Ekim 2023 Cuma - 14:33
Büyükşehir Belediyesinden Türk bayrağı dağıtımı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet'in 100. Yılı dolayısıyla okullarda öğrencilere bayrak dağıtımı gerçekleştiriyor. Okullardaki bayrak dağıtımına katılan Başkan Osman Zolan, öğrencilere “Evlerinize götürüp, balkonlara asın” diye seslendi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinden bayrak dağıtımı. Bayrak dağıtımı okullarda gerçekleştirilirken, Denizli Büyükşehir belediye Başkanı Osman Zolan, Naile - Mehmet Ali Uyanık Anadolu Lisesindeki dağıtımda öğrencilerle bir araya geldi.

 

Genel Sekreter Yardımcısı Serhat Akbulut, Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Taşkın Osman Yıldız ile birlikte öğrencilere seslenen Zolan, Cumhuriyet’in 100. kuruluş yıldönümünü tek yürek kutlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.

Türk milletinin 100.yılını onur ve gururunu yaşadığını belirten Zolan, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarına ve bugüne kadar ülkemizi ayakta tutmak, vatanımızı böldürmemek ve bayrağımızı dalgalandırmak için kanını döken tüm kahramanlarımıza minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Türk bayrağının her daim dalgalanacağını vurgulayan Zolan, “Sevgili gençler, bayrağımızı her daim dalgalandırarak, Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak için sizlerle birlikte bu emanete sımsıkı sahip çıkacağız. Sizler bizlerden daha başarılı olacaksınız. Bu ülkeyi daha güzele ve ileriye götüreceksiniz. İnşallah sizlerin başarısıyla birlikte ülkemiz muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkacak” diye konuştu.

Türk milletinin bağımsızlık sembolü Türk bayrağını gençlere hediye etmekten büyük bir memnuniyet duyduğunu kaydeden Zolan, “Bayrağımızı evinize götürün, Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümü coşkusunu doyasıya yaşamak için balkonlarınıza, uygun gördüğünüz yerlere asın. Bayrağımız kutsaldır, en kıymetlimizdir. Bu coşkunuzdan dolayı çok mutluyum. Yolunuz açık olsun, başarılar diliyorum. Şimdiden Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.