Artan su kesintileri vatandaşı isyan ettirdi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Artan su kesintileri vatandaşı isyan ettirdi

Artan su kesintileri vatandaşı isyan ettirdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Temmuz 2021 Perşembe - 13:27Güncelleme: 8 Temmuz 2021 Perşembe - 13:27
Artan su kesintileri vatandaşı isyan ettirdi

Denizli’nin Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerinde son dönemde artan içme suyu kesintileri vatandaşları isyan ettirdi. Aktepe Mahallesi’nde vatandaşlar sokağa çıkıp tepkilerini dile getirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresinin (DESKİ) resmi internet sitesinde yer alan bilgide; Pamukkale'nin Aktepe, Karşıyaka ve Akhan mahallelerinde yoğun kullanım nedeniyle su kesintisi olduğu belirtildi.

İlçenin Siteler ve Kınıklı mahallelerinin bazı bölgelerine ise 6016 sokaktaki ana arıza nedeniyle su sağlanamadığı bilgisi verildi.

Merkezefendi'nin Sümer ve Akçeşme mahallelerinde altyapı, Servergazi, Sırakapılar, Muratdede, Mehmet Akif Ersoy ve Akkonak mahallelerinde de içme suyu iletim hatlarındaki çalışma nedeniyle su kesintisi uygulandığı kaydedildi.

AKTEPE’DE VATANDAŞLAR SOKAĞA ÇIKTI

Öte yandan, yaz sıcağında yaşanan su kesintilerine tepkiler giderek artıyor. Aktepe Mahallesi’nde bir grup vatandaş sokağa çıkıp tepkilerini dile getirdi. Vatandaşlar bilgi verilmediğini öne sürerken, gerginlik nedeniyle bölgeye polis ekibi gönderildiği görüldü.