Adalet sakinleri, ağaç kesilen arsayla ilgili Doğan’dan destek istedi – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Adalet sakinleri, ağaç kesilen arsayla ilgili...

Adalet sakinleri, ağaç kesilen arsayla ilgili Doğan’dan destek istedi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Haziran 2021 Salı - 16:21Güncelleme: 15 Haziran 2021 Salı - 16:42
Adalet sakinleri, ağaç kesilen arsayla ilgili Doğan’dan destek istedi

Denizli’de, Adalet Mahallesi sakinleri, kesilen genç çam ağaçlarıyla ilgili mücadelelerinde pes etmiyor. Mahalle sakinleri bu kez de Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ı ziyaret ederek destek istedi.

Merkezefendi’nin Adalet Mahallesi 10053 ile 10060 sokaklar arasında kalan arsada kesilen çam ağaçları gündemdeki yerini korurken, mahalle sakinleri bu kez de Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ı ziyaret etti.

İsmail Hız, Uğur Özer, Meral Arslan ve Bahri Aşkın’dan oluşan heyet, Doğan’a arsayla ilgili bugüne kadar olan sürece anlatıp, yeniden ağaç kesiminin önlenmesi ve söz konusu arsanın kamulaştırılması taleplerini iletti.

Doğan ise, arazinin özel mülkiyet olduğunu, dolayısıyla Merkezefendi Belediyesi olarak burada bir tasarruflarının bulunmadığını, çam ağaçlarının kesilmesinden büyük üzüntü duyduğunu, şu anda arsayla ilgili herhangi bir imar planı değişikliği talebinin Merkezefendi Belediyesine ulaşmadığını söyledi.

Adalet Mahallesi sakinleri, daha önce de imza toplayıp Denizli Valiliği ve Büyükşehir Belediyesine kamulaştırma taleplerini iletmelerini iletmişti.