500 kadının katılımıyla yoga etkinliği – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. 500 kadının katılımıyla yoga etkinliği

500 kadının katılımıyla yoga etkinliği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Haziran 2022 Çarşamba - 11:49Güncelleme: 22 Haziran 2022 Çarşamba - 12:26
500 kadının katılımıyla yoga etkinliği

Denizli’de, Dünya Yoga Günü’ne özel düzenlenen etkinlikte 500 kadın yoga yaptı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Albayrak Atletizm Sahası’nda düzenlenen programa Başkan Osman Zolan’ın Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Süleyman Akbulut, eğitmenler ve yoga eğitimi alan kadınlar katıldı.

Daha önce pilates ile Guinness Rekorlar Kitabı'na girdiklerini söyleyen Zolan, “Bugüne kadar hanımefendiler ile yaptığımız her proje başarıya ulaştı. Her davetimiz kabul gördü. Yapılan işlerimiz muhteşem ve en üst seviyede oldu. Öncelikle pilates ile başlamıştık. Bu alanda 4 bine yakın hanımefendi ile pilates yaparak Guinness Rekorlar Kitabı'na girmiştik” ifadelerini kullandı.

Kadınların yanında olduklarını kaydeden Zolan, "Spor, sağlık demek, yoga stres atmak, sağlıklı kalmak aynı zamanda güç ve esneklik kazanmaktır. Bunun da ötesinde bu spor ruh ve bedenle ilgili uyumu ve bütünlüğü sağlıyor. Katkı sağlayan eğitmenlerimize, sizlere ve emek veren herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra da aynı anlayış ve güzellikle yolumuza devam edeceğiz. Siz isteyin, bizler yerine getirelim. Her türlü imkanı sizler için seferber etmeye hazırız" dedi.

Konuşmanın ardından matları Büyükşehir Belediyesince verilen kadınlar, yoga eğitmenleri eşliğinde yoga egzersizleri yaptı.