Denizli’de Cumhuriyet Kupası Taekwondo Turnuvası düzenlendi – D20Haber
20.05.2024, Pazartesi
19 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizli’de Cumhuriyet Kupası Taekwondo Turnuvası düzenlendi

Denizli’de Cumhuriyet Kupası Taekwondo Turnuvası düzenlendi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Ekim 2022 Pazartesi - 13:26Güncelleme: 31 Ekim 2022 Pazartesi - 15:54
Denizli’de Cumhuriyet Kupası Taekwondo Turnuvası düzenlendi

Denizli’de, 15 ilden 400 sporcunun katılımıyla 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Taekwondo Turnuvası düzenlendi.

Denizli Büyükşehir Belediyesince, Cumhuriyet’in kuruluşunun 99’uncu yılına özel taekwondo turnuvası düzenlendi. Atatürk Ortaokulu Spor Salonu’nda yapılan turnuvaya 15 ilden 27 kulüp 400 sporcu katıldı. Müsabakaları Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ömer İlman, 2002 Avrupa ve Dünya Şampiyonu, 2004 Olimpiyat 2’ncisi milli taekwondocu Bahri Tanrıkulu, sporcular, aileleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Cumhuriyet’in kuruluşunu tüm kentte coşkuyla kutladıklarını söyleyen Zolan, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu ülkeye emek vermiş tüm büyüklerimize, şehit düşen, gazi olan, bu vatana kanını ve canını feda eden ecdadımıza teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Haberin DevamıReklam




Genç sporcuları gördüğünde mutlu olduğunu dile getiren Zolan, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizleri gördüğümde geleceğe dair hiçbir endişem kalmıyor. Gayretli, başarılı, çalışan, aynı zamanda birbirine saygı gösteren ve her yönüyle kendini geleceğe hazırlayan siz değerli gençlerimizi gördüğümde çok mutlu oluyorum. Her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Turnuvamız güzelliklerle dolsun” diye konuştu.

Büyük mücadelelere sahne olan müsabakaların ardından Zolan, dereceye giren sporculara madalyalarını taktı.