3. Ulusal Çocuk Tiyatrosu Şenliği devam ediyor – D20Haber
12.05.2025, Pazartesi
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. 3. Ulusal Çocuk Tiyatrosu Şenliği devam...

3. Ulusal Çocuk Tiyatrosu Şenliği devam ediyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Nisan 2019 Cumartesi - 18:03Güncelleme: 20 Nisan 2019 Cumartesi - 18:04
3. Ulusal Çocuk Tiyatrosu Şenliği devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen 3.Ulusal Çocuk Tiyatrosu Şenliği devam ediyor. Şenlik kapsamında “Nina’nın Rüyası” adlı oyun sahnelendi.

Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği Ulusal Çocuk Tiyatrosu Şenliği tüm hızıyla devam ediyor. Şenlikte birbirinden güzel çocuk oyunları sahneleniyor. Bu oyunlardan birisi de ‘Nina’nın Rüyası’ oldu. Efeler Belediye Tiyatrosu tarafından sahnelenen ve Arkın Selek’in yönetmenliğini yaptığı oyun, çocuklar tarafından büyük beğeni ile izlendi.

Haberin DevamıReklam




Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Fatma Yıldız Salonu’nda sergilenen oyunda, korkuların yenilip azim ve kararlılıkla her şeyin üstesinden gelinebileceğine dikkat çekildi.

Oyunun ardından çocuklara seslenen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, “Sadece ülkemizde kutlanan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 8 ilimizden gelen tiyatro gruplarımız sizler için oyunlarını sergiliyor” diyerek tüm çocukların bayramı şimdiden kutladı. Gökoğlan oyunun sonunda Arkın Selek’e çiçek ve plaket verdi.