Denizli Yağlı Güreşleri 31 Temmuz’da yapılacak – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizli Yağlı Güreşleri 31 Temmuz’da yapılacak

Denizli Yağlı Güreşleri 31 Temmuz’da yapılacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Temmuz 2022 Pazartesi - 12:18Güncelleme: 25 Temmuz 2022 Pazartesi - 12:18
Denizli Yağlı Güreşleri 31 Temmuz’da yapılacak

Denizli Büyükşehir ile Pamukkale belediyelerinin iş birliği ile düzenlenecek Denizli Yağlı Güreşleri, 31 Temmuz Pazar günü yapılacak.

Denizli Büyükşehir ve Pamukkale belediyeleri yağlı güreş organizasyonu için iş birliği yapacak. “Denizli Yağlı Güreşleri” adıyla düzenlenecek yağlı güreşlerin 31 Temmuz Pazar günü Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Türk Spor Oyunları Kompleksi'nde yapılacağı açıklandı.

Kırkpınar’da altın kemer kazanan Cengizhan Şimşek, İsmail Balaban, Ali Gürbüz, Orhan Okulu, Recep Kara, Fatih Atlı, Mehmet Yeşil Yeşil, Şaban Yılmaz, Osman Aynur ve Mustafa Taş’ın yanı sıra 500 güreşçi, organizasyonda kol bağlayacak.

ZOLAN VE ÖRKİ’DEN DAVET

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, hafta sonunda düzenlenecek yağlı güreşlere Denizlilileri davet etti.

Güreşlerin ücretsiz izlenebileceğini bildiren Zolan, “Katılımın ücretsiz olacağı bu güzel organizasyon için tüm hazırlıklarımız tamamlandı. Türkiye’nin en ünlü pehlivanları burada güreşecek, kol bağlayacak. Birbirinden rekabetçi güreşler olacak. Tüm hemşehrilerimi, güreşseverleri Türkiye’nin en iyi başpehlivanlarının kol bağlayacağı Denizli er meydanına davet ediyorum. Şehrimiz ve çevre illerden tüm güreş severleri Pazar günü şehrimize bekliyoruz” dedi.