Atik’den coronavirüs uyarısı: Normalleşme dönemi rehavete kapılma olmasın! – D20Haber
17.05.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Atik’den coronavirüs uyarısı: Normalleşme dönemi rehavete...

Atik’den coronavirüs uyarısı: Normalleşme dönemi rehavete kapılma olmasın!

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Haziran 2020 Cuma - 23:06Güncelleme: 19 Haziran 2020 Cuma - 23:07
Atik’den coronavirüs uyarısı: Normalleşme dönemi rehavete kapılma olmasın!

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, bir tekstil atölyesinin 15 çalışanında coronavinüs testlerinin pozitif çıkması üzerine tedirginlik yaşanırken, Vali Ali Fuat Atik, “yeni normalleşme döneminde tedbirlerin gevşetilmesi rehavete kapılmaya neden olmasın” uyarısında bulundu.

İlde coronavirüs salgının en yoğun yaşandığı ve ölümlerin meydana geldiği ilçelerden olan Acıpayam’da son iki günde 15 yeni vaka tespit edildi. Bunun üzerine gözler yeniden Acıpayam’a çevrilirken, D20haber.com Genel Yayın Yönetmeni Engin Ünal, Vali Ali Fuat Atik ile  görüştü. Atik, Acıpayam’daki gelişmelerin titizlikle takip edildiğini söyledi.

Haberin DevamıReklam




Yaşamın sağlıklı ve güvenli bir şekilde devamı için kişisel önlemlerin titizlikle uygulanmasını isteyen Atik, “Acıpayam’daki gelişmeleri takip ediyoruz. Sağlıkla ilgili yapılması gerekenler yapılmaktadır. Normalleşmeyi biraz yanlış anlamış olanlar olabilir.  Ancak, sağlıklı ve güvenli bir şekilde yaşam için  hepimiz kişisel tedbirlere eksiksiz uymalıyız. Yeni normalleşme döneminde tedbirlerin gevşetilmesi rehavete kapılmaya neden olmasın” dedi.