Vali Atik GEKA Başkanı, Erdoğan yönetim kuruluna girdi – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Vali Atik GEKA Başkanı, Erdoğan yönetim...

Vali Atik GEKA Başkanı, Erdoğan yönetim kuruluna girdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Temmuz 2021 Perşembe - 17:21Güncelleme: 29 Temmuz 2021 Perşembe - 17:28
Vali Atik GEKA Başkanı, Erdoğan yönetim kuruluna girdi

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Güney Ege Kalkınma Ajansının (GEKA) dönem başkanlığı görevini üstlenirken, Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan da ajans yönetim kuruluna sürekli üye olarak girdi.

GEKA’nın 141’inci yönetim kurulu toplantısı Aydın’da gerçekleştirildi. Toplantıya Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Muğla Valisi Orhan Tavlı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Ercan ile GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan katıldı.

Vali Aksoy, toplantıdaki konuşmasında, yeni kararnameyle yönetim kurulunun revize olan yapısıyla ilgili bilgi verdi. Yeni düzenlemeyle illerde sanayi ve ticaret odalarının ayrı ayrı faaliyet göstermesi durumunda başkanlarının yönetim kurulunda temsilci olarak yer alacaklarını belirten Aksoy, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin’in üyeliklerinin devamlı hale getirildiğini, ayrıca Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ile Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken’in de yönetimde sürekli üye olarak görev alacaklarını söyledi.

GEKA’DA DÖNEM BAŞKANI ATİK OLDU

Öte yandan, bir yıllık görev süresi dolan Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, GEKA dönem başkanlığını Denizli Valisi Ali Fuat Atik’e devretti. Görevi devralan Atik, Aksoy’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.