Pınarkent Mahallesi’nde okul yolu asfaltlandı – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Pınarkent Mahallesi’nde okul yolu asfaltlandı

Pınarkent Mahallesi’nde okul yolu asfaltlandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Eylül 2023 Çarşamba - 11:59Güncelleme: 27 Eylül 2023 Çarşamba - 11:59
Pınarkent Mahallesi’nde okul yolu asfaltlandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pınarkent Mahallesi Ortaokuluna ulaşımı sağlayan yolda asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi,Pınarkent Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ortaokul çevresindeki yollara sıcak asfalt döktü. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, mahalleye giderek yapılan çalışmayı yerinde gördü.

Zolan’a Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve Pınarkent Mahallesi Muhtarı Özlem Çağlar eşlik etti.

Zolan, burada yaptığı açıklamada, bir süre önce yapımı tamamlanan Pınarkent Mahallesi Ortaokuluna gidiş yollarının olumsuzluk yarattığını, okul açıldığında öğrenci ve öğretmenlerin ulaşımda sıkıntı yaşayabileceğini belirtti.

Vatandaşların talebi üzerine okulun çevresindeki yolları asfaltla kapladıklarını belirten Zolan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak, yarınlarımıza yatırım yapmaya, geleceğe eser bırakmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak, konforunu artırmak ve özellikle çocuklarımızın yoğun olarak bulunduğu bölgede trafik güvenliğini en üst seviyeye çıkarmak için asfalt çalışması yapıyoruz. Çocuklarımız okula gidip gelirken çok daha rahat olacaklar. Allah’ım kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin, hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Başkan Zolan incelemenin ardından Pınarkent Mahalle Muhtarlığı ile Pamukkale Belediyesi Pınarkent Mahalle Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek incelemede bulundu. Başkan Zolan ve Başkan Örki vatandaşlarla da buluşarak dertlerini dinledi.