Nikfer Mahallesi’nin içme suyu şebekesi yenileniyor – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
14 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Nikfer Mahallesi’nin içme suyu şebekesi yenileniyor

Nikfer Mahallesi’nin içme suyu şebekesi yenileniyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Eylül 2023 Çarşamba - 12:09Güncelleme: 6 Eylül 2023 Çarşamba - 12:09
Nikfer Mahallesi’nin içme suyu şebekesi yenileniyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), Tavas ilçesinin Nikfer Mahallesi’nde içme suyu şebekesini yenileme çalışması başlattı.

DESKİ, Nikfer Mahallesi’nin ekonomik ömrünü tamamlayan içme suyu şebekesini yenilemek üzere çalışma başlattı. Mahalleye içme suyu sağlayan şebekede borular tamamen yenilenecek. Bu çalışmada 65 bin 500 metrelik boru döşemesi yapılacak.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hedeflerinin altyapıda Denizli’nin 19 ilçesi ve 616 mahallesinde aynı standartları yakalamak olduğunu, suyun her damlasını koruma bilinciyle gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

Altyapı yatırımlarıyla içme suyu kayıp kaçak oranını düşürmeye devam ettiklerini belirten Zolan, “Su olmazsa hayatın devam etmesi de mümkün değil. Bu nedenle altyapı yatırımlarımızı yapmak ve suyumuzu koruyarak gelecek nesillere ulaştırmak gerekiyor. Projemizi tamamladığımızda suyumuzu kesintisiz ve kayıp yaşamadan Nikferli hemşehrilerimize ulaştıracağız. Sabır ve desteklerinden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.