Denizli Kitap Fuarı yazarları okurlarıyla buluşturuyor – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizli Kitap Fuarı yazarları okurlarıyla buluşturuyor

Denizli Kitap Fuarı yazarları okurlarıyla buluşturuyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Nisan 2017 Çarşamba - 11:37Güncelleme: 5 Nisan 2017 Çarşamba - 11:37
Denizli Kitap Fuarı yazarları okurlarıyla buluşturuyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kitap Fuarı'nda ünlü yazarlarla buluşan vatandaşlar söyleşi ve imza günlerine yoğun ilgi gösteriyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ilkini düzenlediği Kitap Fuarı, her gün kitapseverlerin akınına uğruyor. Fuarda onlarca yazar kitapseverlerle bir araya gelerek söyleşi ve imza günlerine katılıyor. İmza günü ve söyleşiye katılan isimlerden birisi de yazar Kahraman Tazeoğlu oldu.

Okurlarıyla buluşmasını sağlayan organizasyonu gerçekleştirenlere teşekkür eden Tazeoğlu, “Bu şekilde fuarlar olduğu sürece insanlar daha çok kitap okuyacak. İnsanı ve dünyayı değiştirebilmek için insanların okumaya ihtiyacı var. Düzenlenen bu fuar ile insanlar yazarlarla bir araya gelerek onlara kalplerindeki, gönüllerindeki bütün soruları sorabilecekler. Bize bu imkanı sağladığınız için çok teşekkür ediyorum. Sizin gücünüzü arkamızda hissetmek bize daha iyi şeyler yazdırıyor” dedi.

Önümüzdeki yıl düzenlenecek fuara katılma sözünü de veren Tazeoğlu, “Sevgili Denizlili okurlarım biliyorum hepiniz burada olmak isterdiniz. Gelemeyenler, uzakta olanlar hiç merak etmeyin ben artık her sene bu fuarda olacağım. Bu sene gelemezseniz bile seneye mutlaka buyurun gelin. Kitapla kalın, okumaya devam edin” diye konuştu.