Denizli Kitap Fuarı devam ediyor – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizli Kitap Fuarı devam ediyor

Denizli Kitap Fuarı devam ediyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Ekim 2022 Cuma - 13:19Güncelleme: 7 Ekim 2022 Cuma - 16:18
Denizli Kitap Fuarı devam ediyor

Denizli Kitap Fuarı devam ediyor. Söyleşi ve imza günlerinin de yapıldığı fuar, 9 Ekim Pazar günü sona erecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl beşincisini düzenlediği kitap fuarı devam ediyor. 9 Ekim Pazar günü saat 20.00’ye dek ziyaretçilerini ağırlayacak fuarda, bu hafta sonu birçok yazar imza günü ve konferans düzenleyecek.

Fuarın onur konuğu Hayati İnanç’tan Üstün Dökmen’e, Sinan Yağmur’dan Ahmet Selçuk İlkan’a, Serdar Tuncer’den Bircan Yıldırım’a, Mustafa Balbay’dan Saliha Erdim’e, Işıl Işık’tan Melis Bozkurt’a çok sayıda yazar, okuyucuları ile buluşup kitaplarını imzalayacak, söyleşilere konuk olacak.

Denizli merkezin yanı sıra ilçelerden de her gün çok sayıda öğrenci ağırlayan fuara Aydın, Manisa, Nazilli, Buharkent olmak üzere il ve ilçelerden otobüslerle fuar turları düzenleniyor.

Fuarda her gün binlerce öğrenci ve vatandaşı konuk eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, misafirlerine ayraç, boyama kitabı ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınlarından hediye ediyor.

Sık sık fuarı ziyaret ederek Denizlililer ve yazarlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'yi kitapla buluşturmayı sürdürdüklerini söyledi. Zolan, "Belediyecilik hizmetlerimizin yanında sosyal ve kültürel hizmetlerimizle geleceğimize yatırım yapıyoruz. Okuyan, sorgulayan, araştıran bir gelecek için çalışıyoruz. Bu açıdan fuarımızı çok önemsiyorum. Fuarımızın son günleri. Bu fırsatı vatandaşlarımızın iyi değerlendirmelerini tavsiye ediyorum" dedi.