Denizli Kitap Fuarı 30 Eylül’de açılacak – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizli Kitap Fuarı 30 Eylül’de açılacak

Denizli Kitap Fuarı 30 Eylül’de açılacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Eylül 2022 Cumartesi - 12:18Güncelleme: 26 Eylül 2022 Pazartesi - 13:33
Denizli Kitap Fuarı 30 Eylül’de açılacak

Denizli Kitap Fuarı 30 Eylül’de açılacak. Bu yıl beşincisi düzenlenen fuara katılacak yazarlar da belli oldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi (EGS) Fuar Alanı'nda 30 Eylül’de açılacak ve 9 Ekim’e kadar sürecek kitap fuarına, Türkiye’nin en ünlü yazarları ve yayınevleri katılacak. Fuarın onur konuğu ise Denizlili yazar Hayati İnanç olacak.

Fuarda; İlber Ortaylı, Ahmet Ümit, Alişan Kapaklıkaya, Hatice Kübra Tongar, Nurullah Genç, Serdar Tuncer, Nihat Hatipoğlu, Tuna Kiremitçi, Mustafa Balbay, Enver Aysever ve Ali Lidar imza günleri ile söyleşi programlarına katılacak.

Denizlili yazarlar da fuarda yerlerini alırken, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları da açılacak stantta katılımcılara sunulacak.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kitap fuarıyla ilgili açıklamasında, 5. kez düzenleyecek olmanın mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını söyledi.

Kitap fuarının 10 gün boyunca kente ayrı bir güzellik yaşatacağını kaydeden Zolan, “Türkiye'nin en ünlü yazarları ve yayınevleri kitap fuarımıza katılacak. Kendine has sohbeti, gönüllere dokunan eserleri ile milyonların sevgilisi hemşehrimiz Hayati İnanç bu sene onur konuğumuz olacak. Yazarlarımız, şairlerimiz, edebiyatçılarımız düzenleyeceğimiz imza günleri, panel ve konferanslarla hemşehrilerimizle buluşacak. Şimdiden tüm hemşehrilerimizi bu güzelliğimizi doyasıya yaşamaya davet ediyorum" dedi.