Kent Konseyi yönetiminden Vali Coşkun’a ziyaret – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Kent Konseyi yönetiminden Vali Coşkun’a ziyaret

Kent Konseyi yönetiminden Vali Coşkun’a ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Ekim 2023 Pazar - 10:00Güncelleme: 8 Ekim 2023 Pazar - 10:01
Kent Konseyi yönetiminden Vali Coşkun’a ziyaret

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Ömer Faruk Coşkun’u ziyaret etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun’u ziyaret etti. Değirmenci, ziyarette yaptığı konuşmada, Kent Konseyi’nin tamamen gönüllü kişilerden oluştuğunu, gönüllülük kültürünün Denizli’deki çalışmalarına rehberlik ettiğini belirterek, şunları söyledi:

“Yönetim kurullarında yer alan arkadaşlarımızın her biri kendi mesleklerinden, evlerinden, işlerinden ve ailelerinden feragat ederek ‘İnsanlara nasıl bir faydam dokunur?’ diye dertlenen gönüllü arkadaşlarımız. Buna gönüllülük kültürü diyorum. Gönüllülük kültürünün önemini kendileri yaşamakla birlikte gelecek nesillere de anlatarak rol model oluyorlar. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, Denizlimizin geleceğinin planlanmasında sosyo-kültürel anlamda gelişiminin sağlanması adına gerçekten sorumluluk sahibi bir müessese. Toplumun pek çok kesiminde neye ihtiyaç varsa Kent Konseyi olarak orada bulunmaya çalıştık. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi olarak mahalle meclisleri kurduk. İnsanlar bize gelsin diye beklemedik, vatandaşlarımızı ziyaret ederek mahalle ölçeğinde meclisler kurduk. Denizli’de güzel hizmetler ve projeler yapmayı hedefliyoruz.”

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyinin ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Ömer Faruk Coşkun ise, “Kent Konseyleri bütün illerimizde var. Ancak, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi oldukça aktif. İnşallah bundan sonraki süreçte sizlerle birlikte özellikle belediyelerimiz başta olmak üzere kent konseylerimiz ile birlikte ilimizin gelişimine katkı sağlayacak olan çalışmaları destekleyeceğiz. Kent konseylerinde toplumun her kesiminden insanların yer almasından dolayı istişareli bir şekilde kentin geleceğine yön vermek için tüm paydaşlarımız ile birlikte hep birlikte çalışmaların içerisinde yer alıp, sizlerle birlikte şehrimizin geleceğine katkı sağlayacağız” dedi.