Kent Konseyinden Cumhuriyet’in 100. yılı kutlaması – D20Haber
08.12.2023, Cuma
8 °C / 12 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Kent Konseyinden Cumhuriyet’in 100. yılı kutlaması

Kent Konseyinden Cumhuriyet’in 100. yılı kutlaması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Kasım 2023 Perşembe - 11:59Güncelleme: 2 Kasım 2023 Perşembe - 12:00
Kent Konseyinden Cumhuriyet’in 100. yılı kutlaması

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi’nin Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılına özel düzenlediği programda kadınlarla buluştu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılına özel düzenlediği kutlama programlarına devam ediyor. Bir düğün salonunda gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Kadın Meclisi üyeleri, Aktepe, Karşıyaka, Fatih, Anafartalar, Pelitlibağ ve Hacıkaplanlar Mahallesi’nde yaşayan kadınlar katıldı.

100. yıl coşkusunun doyasıya yaşandığı programda ilk olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar sanatçısı Ahmet Algün, kahramanlık türküleri seslendirdi.

Haberin DevamıReklam




Daha sonra Başkan Osman Zolan’ı Türk bayrakları ile karşılayan kadınlar hep birlikte 10. Yıl Marşı’nı söyledi.

Zolan da yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıldönümünü coşkuyla ve gururla kutladıklarını, Cumhuriyeti hep birlikte kutluyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Birlik ve beraberlik ruhu içerisinde hareket etmenin çok önemli olduğunu vurgulayan Zolan, şunları söyledi:

“El ele verdiğimiz, birliğimizi sağladığımız zaman aşamayacağımız engel, varamayacağımız hedef yoktur. Yeter ki birbirimize inanalım, birliğimizi sağlayalım hep beraber bir hedefe odaklanalım. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da inşallah birlikte başarmaya devam edelim. Bugüne dek vermiş olduğunuz destekten ve bizimle yürümüş olmanızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birçok işleri yaparak geldik, inşallah Denizlimizde birçok işleri yaparak yolumuza devam edeceğiz. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan için canını veren tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun.”