6 mahalleye ulaşım sağlayan yol asfaltlandı – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. 6 mahalleye ulaşım sağlayan yol asfaltlandı

6 mahalleye ulaşım sağlayan yol asfaltlandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Ağustos 2023 Cumartesi - 09:12Güncelleme: 12 Ağustos 2023 Cumartesi - 09:13
6 mahalleye ulaşım sağlayan yol asfaltlandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi (DBB), Güney ilçesinde 6 mahallenin bağlantısını sağlayan karayolunu asfaltladı.

DBB yeni sezonda planladığı 500 kilometre asfaltlama hedefini gerçekleştirmek üzere çalışmalarını sürdürüyor. Asfaltlama yapılan ilçelerden birisi de Güney oldu. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilçenin Kerimler, Çorbacılar, Yenikonak, Aşağıçeşme, Ortaçeşme ve Parmaksızlar mahallerini birbirine bağlayan 8 kilometrelik yolu asfaltladı.

DBB Başkanı Osman Zolan, Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan, AK Parti Güney İlçe Başkanı Süleyman Tombal, meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve mahalle muhtarları ile birlikteasfaltlama yapılan yolda incelemede bulundu.

Göreve geldikleri ilk günden itibaren Güney ilçesinde pek çok önemli hizmeti gerçekleştirdiklerini ifade eden Zolan, bunlardan birisinin de yolların iyileştirilerek, güvenli ulaşımın sağlanmasına yönelik olduğunu söyledi.

Vatandaşların yoğun talebiyle 6 mahalleye bağlantı sağlayan yolu asfalt programına aldıklarını kaydeden Zolan, “Biliyorsunuz bu yaz 500 kilometrelik yol çalışmamız olacak. Bu kapsamda burada 8 kilometrenin üzerinde asfaltlama çalışması yaptık. Vatandaşlarımızın artık daha güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlayacağız. El ele verdikten sonra aşamayacağımız engel, varamayacağımız hedef, yapamayacağımız iş yoktur.Hayırlı uğurlu olsun” dedi.