Denizli Fırıncılar Odası, talep halinde ev ev ekmek dağıtacak – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizli Fırıncılar Odası, talep halinde ev...

Denizli Fırıncılar Odası, talep halinde ev ev ekmek dağıtacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Nisan 2020 Çarşamba - 22:58Güncelleme: 15 Nisan 2020 Çarşamba - 22:58
Denizli Fırıncılar Odası, talep halinde ev ev ekmek dağıtacak

Denizli Fırıncılar Odası, hafta sonunda uygulanacak sokağa çıkma yasağında vatandaşların ekmek sıkıntısı çekmemesi için önlemlerini aldı. Oda başkanı Bekir Karadaban, dağıtım için gerekli planlamayı yaptıklarını, talep edilmesi durumunda ev ev ekmek dağıtacaklarını bildirdi.

Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada, 17-19 Nisan tarihleri arasında sokağa çıkma yasağı ilan edileceğinin açıklanmasından sonra, fırıncı esnafı olarak, valiliğimiz ve yerel yönetimlerle koordineli bir şekilde hazırlık yaptıklarını, hafta sonunda hiçbir sıkıntı yaşanmayacağını belirtti.

Fırınlarda tüm hazırlıkların yapıldığını ifade eden Karadaban, “Denizli’de ekmek konusunda hiçbir kaygı, sorun, problem oluşmayacaktır. Vatandaşlarımız endişelenmesinler, depolarımız dolu. Üretimde ve dağıtımlarımızda en küçük bir problem yaşanmayacaktır. Denizli'de ekmek girmeyen ev olmayacak. Bize ulaşan, bilgisi gelen her eve ekmek ulaştıracağız. Sokağa çıkma yasağının ilan edildiği geçen hafta sonunda tüm vatandaşlarımız talep ettikleri ekmeklere ulaştılar. Ulaşamayanlara da araçlarımızla birebir gönderdik. Gönderemediğimiz noktalarda da vefa destek grupları kanalıyla ilettik” dedi.

WHATSAPP DESTEK HATTI OLUŞTURULDU

Talepler için whatsapp destek hattı oluşturduklarını kaydeden Karadaban, ”Vatandaşlarımız yürüme mesafesinde olan fırınlara giderek ya da 112 , 155 ve belediye destek hatlarını arayarak ekmek temin edebilirler. Yine de ekmeğe ulaşma noktasında sorun yaşayan hemşehrilerimiz 0532 760 96 56 numaralı Denizli Fırıncılar Odası Destek Hattını rehberlerine kaydederek, akıllı telefonlarda yüklü olan whatsapp uygulaması ile ekmek ihtiyaçlarını bildirebilirler” ifadelerini kullandı.