Çardak’ta yollar asfaltlanıyor – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Çardak’ta yollar asfaltlanıyor

Çardak’ta yollar asfaltlanıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Eylül 2023 Pazartesi - 15:47Güncelleme: 11 Eylül 2023 Pazartesi - 15:47
Çardak’ta yollar asfaltlanıyor

Çardak ilçesini ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, devam eden asfalt çalışmalarını inceledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından planlanan ve 500 kilometreyi kapsayan asfalt çalışmaları devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da bu kapsamda Çardak’a giderek Çaltı ve Gölcük mahallelerini ziyaret etti.

Zolan’ın ilçe ziyaretine Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, AK Parti Çardak İlçe Başkanı Özgür Aksöğüt, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, muhtarlar ve vatandaşlar eşlik etti.

“HEDEFİMİZE YAKLAŞIYORUZ”

Zolan burada yaptığı açıklamada Çardak ilçesinde yaptıkları yatırımları incelemek üzere ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, “Çardak’ta gerçekten çok güzel işler yaptık, inşallah yapmaya da devam edeceğiz” dedi. Bu sezon başlattıkları asfalt seferberliği ile 500 kilometrenin üzerinde yol yapmayı hedeflediklerini kaydeden Zolan, “Çok şükür hedefimize her gün bir adım daha yaklaşıyoruz. İnşallah eylül ayı sonuna geldiğimizde bu hedefi yakalamış olacağız” diye konuştu.

“ÖNLEMİMİZİ ALMIŞ OLUYORUZ”

Denizli’de ihtiyaç bulunan ve öncelikli olan her yerde asfalt yapılmasıyla ilgili seferber olduklarını söyleyen Zolan, şöyle konuştu:

“Şu an Çaltı Mahallemizin geçen ve çevre mahallelerimizin de transit geçişlerinde yoğun olarak kullandığı yoldayız. Bu yolumuz daha önce dar ve yoğun trafik olduğu için risk taşıyordu. Bu riski bertaraf etmek için bu güzergahın çevre yolu olması gerekiyordu. Toplamda 2 kilometrelik olan bu çevre yolumuzun son 1 km’lik kısmının da asfaltını tamamlayarak yol konforu ve can güvenliği noktasında önlemimizi almış oluyoruz. Bunun yanında Gölcük Mahallemizde de 2,2 km’lik asfalt yol çalışmamızı tamamladık ve vatandaşlarımızın taleplerini karşılayarak yolumuza devam ediyoruz. Şehrimize, Çardak ilçemize, Çaltı ve Gölcük Mahallemize hayırlı ve uğurlu olsun.”

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

İncelemelerin ardından Çaltı ve Gölcük Mahallelerinde hemşehrileriyle bir araya gelen Zolan, bir süre vatandaşların taleplerini dinledi, Denizli Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarını anlattı. Mahalle sakinlerine güzel karşılama ve ev sahiplikleri için teşekkür eden Zolan, “Bir ve beraber olduğumuz sürece aşamayacağımız engel, varamayacağımız hedef, yapamayacağımız hiçbir iş yok” diye konştu.