Büyükşehirin yaz spor kurslarına 23 bin kursiyer katıldı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehirin yaz spor kurslarına 23 bin...

Büyükşehirin yaz spor kurslarına 23 bin kursiyer katıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Eylül 2022 Cuma - 11:04Güncelleme: 9 Eylül 2022 Cuma - 11:05
Büyükşehirin yaz spor kurslarına 23 bin kursiyer katıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesince açılan yaz spor okullarına 23 bin kişinin katılım sağladığı belirtildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz verilen yaz spor okullarında, 23 bin kursiyerin eğitim aldığı bildirildi. Yaz Spor Okulları kapsamında atletizm, bale, basketbol, buz pateni, capoeira, cimnastik, güreş, judo, karate, masa tenisi, okçuluk, pilates, satranç, step aerobik, taekwondo, tenis, voleybol, yoga, yüzme, zumba ve zumba kids branşlarında eğitim verildiği kaydedildi. En çok tercih edilen branşların ise yüzme, pilates, zumba ve judo olduğu belirtildi.

Sağlıklı bir yaşam için sporun büyük önem arz ettiğini söyleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sadece çocukların değil gençlerin ve yetişkinlerin de yararlanabildiği 21 ayrı branşta ücretsiz spor kursu hizmeti verdiklerini ifade etti.

Sporun hayatın kendisi olduğunu vurgulayan Zolan, “Spor disiplin, ekip ruhu, sağlık ve mutluluk demektir. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak insanımızın daha sağlıklı ve mutlu olması için imkanlarımızı sonuna kadar sunmaya devam edeceğiz. Hiç kimsenin spor yapmaya mazereti olmasın, herkes istediği her alanda spor yapsın diye çalışıyoruz. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza mutluluğu, sağlığı ve huzuru için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Denizlimizi sporla, sanatla buluşturmak için gayret ediyoruz. Kurslarımıza katılan herkese çok teşekkür ederim" dedi.