Büyükşehir’in sağlıkçılara ulaşım desteği devam edecek – D20Haber
19.05.2024, Pazar
18 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir’in sağlıkçılara ulaşım desteği devam edecek

Büyükşehir’in sağlıkçılara ulaşım desteği devam edecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Aralık 2021 Çarşamba - 14:07Güncelleme: 29 Aralık 2021 Çarşamba - 14:07
Büyükşehir’in sağlıkçılara ulaşım desteği devam edecek

Denizli Büyükşehir Belediyesinin covid-19 döneminde sağlık kurumu çalışanları ile eczacılara yönelik başlattığı ücretsiz toplu ulaşım desteği, süresi 30 Haziran 2022’ye kadar uzatıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi salgına karşı en ön safta mücadele eden sağlık kurumu çalışanları ile eczacılara yönelik ulaşım desteğini devam ettirme kararı aldı. Buna göre, 2020 yılı mart ayında başlayan sağlık kurumu çalışanları ile eczacılara yönelik ücretsiz toplu taşıma hizmeti, önümüzdeki yılın haziran ayı sonuna kadar devam edecek.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, konuyla ilgili açıklamasında, salgın döneminde fedakarlık gösteren sağlık çalışanları ile eczacılara teşekkür ederek, mücadelenen ön saflarında yer alan sağlıkçıların toplu taşıma hizmetinden ücretsiz yararlanmaya devam edeceğini belirtti.

Haberin DevamıReklam




Yaşanan zor günlerin atlatılması için herkese çok önemli görevler düştüğünü vurgulayan Zolan, “Tüm dünyanın olumsuz etkilendiği bu zorlu süreçte, tüm imkânlarımızla vatandaşlarımızın yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Tüm hemşehrilerimizi coronavirüs tedbirlerine harfiyen uymaya davet ediyorum. İnşallah bu süreci bir an önce atlatıp sağlıklı günlere kavuşuruz” ifadelerini kullandı.