Büyükşehirin iftar sofrası Akvadi’de kuruldu – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehirin iftar sofrası Akvadi’de kuruldu

Büyükşehirin iftar sofrası Akvadi’de kuruldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Mart 2024 Cuma - 12:19Güncelleme: 29 Mart 2024 Cuma - 12:19
Büyükşehirin iftar sofrası Akvadi’de kuruldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Aktepe Mahallesi’nde bulunan Akvadi’de iftar yemeği verdi. İftara katılan Başkan Zolan, “Bugüne kadar Denizlimize sadece ve sadece hizmet ettik” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel iftar sofrası Aktepe Mahallesi’nde bulunan Akvadi’de kuruldu. İftara Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı.

 

İftarın ardından vatandaşlara seslenen Zolan, “Ramazan ayımız hepimize mübarek olsun. Yaptığımız dualar, ibadetler ve hayırları Allah'ım kabul etsin inşallah. 11 ayın sultanı ramazan ayımızın sonlarına yaklaşıyoruz. Allah’ım hepimizi Kadir Gecesi’ne kavuştursun ve Ramazan Bayramımızı birlikte kutlamayı bizlere nasip etsin” diye konuştu.

Denizli’de hizmet destanları yazamaya devam ettiklerini kaydeden Zolan, şöyle konuştu:

“İnşallah sizlerin taleplerini en üst seviyede karşılamak noktasında gayret ediyoruz. Bu bölge Denizli’mizin en güzel yerlerinden birisi haline geldi. Parklarıyla, altyapısıyla, üstyapısıyla sizlere yakışır hale geldi. Allah'ım kaza bela vermeden çocuklarınızla, sevdiklerinizle birlikte burada sağlıklı, hayırlı bir ömür sürün. Biz bugüne kadar Denizlimize sadece ve sadece hizmet ettik. İnşallah bundan sonra da Allah nasip ederse, siz de uygun görürseniz hizmet etmeye devam edeceğiz. Her şeyin hayırlısını dua ediyoruz. Allah'ım hayırlısını verecektir.”