Büyükşehirden YKS tercih danışmanlığı hizmeti – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehirden YKS tercih danışmanlığı hizmeti

Büyükşehirden YKS tercih danışmanlığı hizmeti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Ağustos 2022 Salı - 14:59Güncelleme: 2 Ağustos 2022 Salı - 16:30
Büyükşehirden YKS tercih danışmanlığı hizmeti

Denizli Büyükşehir Belediyesince, üniversite sınavında başarılı olan gençlere yönelik YKS Tercih Danışmanlığı hizmetine başladığı bildirildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nı (YKS) geride bırakan gençlerin bilinçli ve doğru bir şekilde üniversite tercihlerini yapabilmeleri için ücretsiz YKS Tercih Danışmanlığı hizmeti veriyor.

El Ele Projesi kapsamında Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen tercih danışmanlığından yfaydalanmaya gelen gençlerle sohbet eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Üniversite sınavı gençlerimiz için çok önemli bir yol ayrımı ve hayata atılmalarının en önemli adımlarından birisi” dedi. YKS puanlarının açıklandığını, sonrasında ise gençlerin hedeflediği üniversitelere girmesinde rehberlik hizmeti almasının çok faydalı olacağını kaydeden Zolan, “Bu noktada bizler de gençlerimizin talebiyle uzun yıllardan beri uyguladığımız tercih danışmanlığı hizmetine başladık. Arzu etmediğimiz sonuçların önüne geçmek adına bu işin uzmanları nezaretinde bu hizmeti almalarını tavsiye ediyorum. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Gençler bizim geleceğimiz, gözbebeğimiz. Onların her zaman mutlu ve başarılı olmalarını isteriz. Tüm gençlerimizi inşallah arzu ettikleri üniversitelere yerleşir” dedi.

RANDEVU İLE HİZMET VERİLİYOR

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Ücretsiz YKS Tercih Danışmanlığı Hizmetinden faydalanmak isteyen üniversite adaylarının 0 (258) 280 25 85-34-35 numaralı telefondan randevu almaları gerektiği belirtildi. Danışmanlık hizmetinin 5 Ağustos Cuma gününe kadar saat 10:00-17:00 saatleri arasında verileceği ifade edildi.