Sanayi esnafına köprü yemeği – D20Haber
18.05.2024, Cumartesi
17 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Sanayi esnafına köprü yemeği

Sanayi esnafına köprü yemeği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Mayıs 2018 Salı - 14:49Güncelleme: 15 Mayıs 2018 Salı - 14:56
Sanayi esnafına köprü yemeği

Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce trafiğe açılan Sanayi Bağlantı Köprüsü’nün bir başka fonksiyonunu verilen hayır yemeğiyle gösterdi. Köprünün alt kısmı otopark olarak hizmet verecek. Ayrıca, yemek ve mevlüt gibi organizasyonlarda da kullanılabilecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 1 ve 2. Sanayi sitelerinin birleştiği noktada ulaşıma açılan köprülü kavşakta, ramazan ayı öncesi yemekli etkinlik düzenledi. Köfte, pilav, ayran ve tatlının ikram edildiği yemeğe Vali Hasan Karahan, 11. Komando Tugayı. Komutan Vekili Albay Bilal Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, sanayi sitesinden binlerce esnaf ve vatandaş katıldı.

Haberin DevamıReklam




Yemeğe katılan vatandaşlarla tek tek selamlaşan Zolan, sözünü verip tamamladıkları bir işin hizmete alınmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Zolan, Ulaşım ile ilgili sıkıntıları aşmak için Sanayi Sitesi esnafımıza bağlantı köprüsünü yapma sözünü verdik. Şükürler olsun ki Allah’ım bu köprüyü yapmayı bize nasip etti. Köprünün yapım aşamasında bir takım sıkıntılar oldu. Ama söz verdiğimiz gibi şehrin iki yakası birbirine bağlandı. Bu köprü Denizli’ye çok yakıştı. Ulaşımı rahatlatan bu köprü aynı zamanda çok fonksiyonlu. Bulunduğumuz alt kısım otopark olarak kullanılabildiği gibi, yemek ve mevlütlerde de kullanılabilecek” dedi.

Vali Hasan Karahan da güzel bir hizmetin gerçekleştiğini, açılan köprülü kavşakların trafiğe rahatlama getirdiğini söyleyerek, Denizli’ye hayırlı olmasını diledi.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz de köprülü kavşaklar ve ulaşımla ilgili projeleri hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiğini ifade etti.