Büyükşehir’den özel ofislerle Sivil Toplum Yerleşkesi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir’den özel ofislerle Sivil Toplum Yerleşkesi

Büyükşehir’den özel ofislerle Sivil Toplum Yerleşkesi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Mart 2019 Cuma - 15:06Güncelleme: 22 Mart 2019 Cuma - 15:06
Büyükşehir’den özel ofislerle Sivil Toplum Yerleşkesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sivil toplum kuruluşlarını, özel ofis ve yaşam alanlarıyla birlikte kuracakları yerleşkede tek çatı altında toplayacaklarını açıkladı.

Sivil toplum kuruluşlarıyla (STK) sürdürdüğü olumlu diyaloglarla Denizli’ye önemli kazanımlar sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’dan bunun karşılığında özel bir proje geldi. Zolan’ın gelecek 5 yıl için hazırladığı 258 vizyon proje içinde sivil toplum kuruluşlarını tek çatı altında toplayacak Sivil Toplum Yerleşkesi de bulunuyor.

ZOLAN: TAMAMLAMAYI ÇOK ARZU EDİYORUM

İşhanlarında küçük odalarda proje üretmeye ve toplum için katma değer yaratmaya çalışan sivil toplum kuruluşları için hazırlanan proje, plazaları aratmayacak. Başkan Zolan’ın “Ahdediyorum, çok arzu ediyorum” dediği projesinde şu detaylar bulunuyor:

HER KURULUŞA BİR OFİS VE YAŞAM ALANI

Denizli’de faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşu ve dernekler tek bir çatı altında toplanacak. Her derneğin kendine ait bir ofise sahip olacağı bu yerleşkede; toplantı salonları, kütüphane, seminer odaları, restoran, kafeterya ve spor alanları gibi farklı donatılar da yer alacak.

Sivil toplum kuruluşlarına her zaman destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Osman Zolan, “Mesele Denizli ise biz her zaman yanınızdayız. Onların Denizli için üretmesi ve kentimizde taş taş üstüne koymaları için bu projeyi tamamlamayı arzuluyoruz” dedi.