Büyükşehirden Aktepe’de iftar yemeği – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehirden Aktepe’de iftar yemeği

Büyükşehirden Aktepe’de iftar yemeği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Nisan 2022 Pazartesi - 10:09Güncelleme: 11 Nisan 2022 Pazartesi - 10:10
Büyükşehirden Aktepe’de iftar yemeği

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı dolayısıyla verdiği iftar yemeklerine Aktepe Mahallesi’nde devam edildi.

Aktepe Mahallesi’ndeki iftar yemeğine Vali Ali Fuat Atik, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ile binlerce mahalle sakini katıldı.

İftarın ardından konuşmalar yapıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Büyükşehir Belediyesinin hazırladığı ramazan sofrasına hep birlikte misafir olduklarını belirterek, “Her birinize hayırlı ramazanlar diliyorum. Yüce Rabbim tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğunuz ibadetleri kabullerin en güzeliyle kabul eylesin. Hepiniz hoşgeldiniz” ifadelerini kullandı.

Her gün bir mahallede kurdukları iftar sofrası geleneğinin sürdüğünü kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Osman Zolan ise, “Bu geleneğimize pandemi nedeniyle 2 yıl ara vermiştik. Salgından dolayı bir araya gelememiştik. Allah’ıma hamdolsun artık salgını hep birlikte defedeceğiz, ele ele kol kola bu gönül sofralarında buluşacağız. Allah’ım tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğunuz ibadetleri kabul ve makbul eylesin inşallah” diye konuştu.

Vatandaşların ramazan ayını kutlayan AK Parti Milletvekili Nilgün Ök de “Özlemiştik böyle iftarlar yapmayı, çok şükür burada buluştuk. İnşallah Allah’ım tekrarını sağlıkla sıhhatle nasip etsin diyorum” dedi.

Vali Ali Fuat Atik de, pandemi nedeniyle 2 yıldır iftar sofralarında buluşamadıklarını anımsatarak, “Rabbime şükürler olsun salgını büyük oranda atlattık. Bundan sonra hep birlikte olacağız. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın” diye konuştu.