Büyükşehir’den 45 bin metrekarelik TIR Garajı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir’den 45 bin metrekarelik TIR Garajı

Büyükşehir’den 45 bin metrekarelik TIR Garajı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Mart 2019 Pazar - 13:03Güncelleme: 17 Mart 2019 Pazar - 13:07
Büyükşehir’den 45 bin metrekarelik TIR Garajı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kamyon ve TIR’ların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak amacı ile yaptığı Kamyon ve TIR Garajı’nın açılışı törenle gerçekleştirildi.

Kamyon ve TIR Garajı açılış törenine AK Parti Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, ilçe belediye başkanları, nakliyeciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Nakliyeciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Feridun Fikri Akyol, Kamyon ve Tır Garajı'nın Denizli'deki nakliye sektörüne büyük kalite getireceğine inandıklarını belirterek, "Böyle bir tesise uzun zamandır ihtiyacımız vardı. Bugün geldiğimiz bu noktada kamyoncu ve nakliyeci esnaflar adına Osman Zolan Başkanımıza çok teşekkür ediyorum, sağ olun, var olun. Allah sizden razı olsun” dedi.

ZOLAN: DENİZLİ’DE İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Kamyon ve TIR Garajı ile Denizli’de bir ilki daha gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Burası Denizli’mizin uzun zamandan beri ihtiyacı olan bir yer. Beş yıl önce yola çıktığımızda söz vermiştik. Nakliye hizmeti veren kardeşlerimizin de talebi vardı. Bu talebi aldık ve proje haline getirdik. Bugün de uzun yıllardan beri arzu ettiğimiz Kamyon ve TIR Garajını şükürler olsun hizmete alıyoruz” diye konuştu.

Tesisle birlikte şehir merkezinde kamyon ve TIR’ların parklanma sorununun ortadan kalkacağını vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Şoför kardeşlerimiz de bu konudan muzdaripti. Mahalle aralarında devasa kamyon ve tır parklarından vatandaşlarımız da rahatsız oluyordu. Burada 45 bin metrekare alanda şehrimize yakışır bir şekilde, Denizlimizde ilk kamyon ve tır garajını yaptık" ifadelerini kullandı.



“İHTİYAÇLARI KARŞILAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Tesisin Nakliyeciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından işletileceğini kaydeden Zolan, sözlerine şunları ilave etti:

“Derneğimize, dernek üyesi kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Ellerini taşın altına soktular. Buranın yapımında bugüne kadar bizimle olan çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Emanete sahip çıkacağız. Taş üstüne taş koymaya, ihtiyaçları karşılamaya devam edeceğiz. Çok şükür Allah'ım bu güzellikleri bize gösterdi. Kamyon ve Tır Garajımız, Denizli'mize, hayırlı uğurlu olsun.”

TİN: BÜYÜKŞEHİR DENİZLİ'NİN DÖRT BİR TARAFINDA

AK Parti Miletvekili Şahin Tin ise, böylesine önemli bir tesisi Denizli’ye kazandırdığı için Başkan Osman Zolan’a teşekkür ederek, "Her şehre bir Osman Zolan lazım' diyorum. İlçeleri dolaşıyoruz, dün Baklan’a, Güney’e, Bekilli’ye gittik. Her gittiğimiz yerde Başkanımız Osman Zolan'dan çok memnunlar, Büyükşehir’den çok memnunlar. Bir belediyenin yapması gereken her ne varsa, Denizli’nin dört bir tarafında, 1 milyon 100 bine yaklaşan nüfusuyla en güzel hizmetleri getiriyor” diye konuştu.