Büyükşehir ulaşım filosuna 8 yeni otobüs kattı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir ulaşım filosuna 8 yeni otobüs...

Büyükşehir ulaşım filosuna 8 yeni otobüs kattı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Kasım 2022 Perşembe - 14:25Güncelleme: 17 Kasım 2022 Perşembe - 14:36
Büyükşehir ulaşım filosuna 8 yeni otobüs kattı

Denizli Büyükşehir Belediyesi,şehir içi toplu ulaşımda kullanılmak üzere toplam maliyeti 23 milyon lira olan 8 yeni otobüsü filosuna kattı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehir içi tolu ulaşımda kullandığı araç filosunu genişletiyor. Bu kapsamda, 23 milyon lira maliyetle filoya eklenen 8 son model otobüs için Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Tesislerinde teslim töreni gerçekleştirildi. Törene Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gonca, Ulaşım AŞ Genel Müdürü Mustafa Gökoğlan, Büyükşehir DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, Mercedes Satış Müdürü Orhan Çavuş ve beraberindekiler katıldı.

“YOĞUNLUĞU AZALTMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

Yeni otobüsleri bir süre inceleyen Zolan, toplu ulaşımın önemli olduğunu dile getirdi. Toplu taşımayla kentteki trafik yükünün azaldığını ve daha az maliyetle ulaşım sağlandığını kaydeden Zolan, “Toplu taşımada halkımıza en üst seviyedeki otobüslerle hizmet vermeye gayret ediyoruz. Yolcu yoğunluğu olan güzergahlara daha fazla aracın gelmesiyle ilgili vatandaşımızın talebi oluyordu. Yeni araçlarımızın filomuza eklenmesiyle birçok noktadaki yoğunluğu azaltmaya çalışacağız. İnsanlarımız daha rahat edecek ve sıkıntı çekmeden ulaşım imkânından faydalanacak” dedi.

“TALEP HER GÜN ARTIYOR”

Zolan, 15 araçla da Çardak Havalimanına ulaşım hizmeti verdiklerini belirterek, konuşmasında şunları söyledi:

“Otobüs filomuza kattığımız yeni araçlarımız yeni bir nefes olacak. Vatandaşlarımızın talebi her gün artıyor, otobüsle ulaşım sağlayan kişi sayısı her gün artıyor. Bu talepleri karşılayabilmek ve insanlarımıza daha konforlu ulaşım imkanı sunabilmek için araçlarımıza takviye yaptık. Şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun. Allah'ım kazalardan belalardan korusun.”

Mercedes Satış Müdürü Orhan Çavuş tören sonunda Başkan Zolan’a nazar boncuğu şeklinde plaket verdi.