Denizli Büyükşehir Belediyesporlu yüzücülerden Zolan’a ziyaret – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizli Büyükşehir Belediyesporlu yüzücülerden Zolan’a ziyaret

Denizli Büyükşehir Belediyesporlu yüzücülerden Zolan’a ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Eylül 2022 Perşembe - 14:14Güncelleme: 8 Eylül 2022 Perşembe - 14:14
Denizli Büyükşehir Belediyesporlu yüzücülerden Zolan’a ziyaret

Türkiye Açık Su Yüzme Şampiyonası’ndan madalyalar ile dönen Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı, Başkan Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesinde gerçekleşen ziyarete Başkan Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Süleyman Akbulut, antrenörler ve sporcular katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zolan, sporcular ile antrenörleri elde ettikleri başarılardan ötürü tebrik etti.

Toplam 8 kapalı yüzme havuzu inşa ettiklerini dile getiren Zolan, “On binlerce çocuğumuza yüzme öğrettik. ‘Yüzme bilmeyen kalmasın’ dedik. Yüzme bilmeyen kalmadı çok şükür. İsteyen herkese öğretiyoruz. Yüzme bilmeyi yeterli görmeyip daha da ileri götürmek isteyen, böyle yarışmalara katılan gençlerimiz var. Gittikleri yerlerde maşallah hem şehrimizin hem de Büyükşehirin adını duyuruyorlar. Kendileri gayretli bir şekilde başarıya ulaşıyor. Hepinizi tebrik ediyorum " dedi.

Sporun belli kurallar ve disiplin içerisinde yapıldığını kaydeden Zolan, “Spor, fiziksel, ruhsal sağlığa kavuşmak açısından çok önemli. Kurallarda bize hayata hazırlıyor. Spor hem ekip ruhu, ahenk, fiziksel, ruhsal gelişimdir. Aslında spor hayata hazırlanmaktır. Sizler inşallah hem spor hayatınızda, hem eğitim hayatınızda daha da başarılı olacaksınız. Sizlerden güzel haberler alacağız. Her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyor, başarılar diliyorum" diye konuştu.