Büyükşehir Belediyesinin spor kursları 15 Eylül’de başlayacak – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir Belediyesinin spor kursları 15 Eylül’de...

Büyükşehir Belediyesinin spor kursları 15 Eylül’de başlayacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Ağustos 2020 Pazartesi - 10:24Güncelleme: 31 Ağustos 2020 Pazartesi - 10:24
Büyükşehir Belediyesinin spor kursları 15 Eylül’de başlayacak

Denizli Büyükşehir Belediyesinin coronavirüs salgını döneminde ara verilen spor kurslarının 15 Eylül’den itibaren yeniden başlatılması kararı alındı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, coronavirüs önlemleri kapsamında geçtiğimiz mart ayında ara verilen spor kurslarının 15 Eylül'de yeniden başlayacağını açıkladı. Atletizm, basketbol, buz pateni, capoeira, jimnastik, judo, masa tenisi, okçuluk, pilates, satranç, tekvando, tenis, voleybol ve zumba branşlarında açılacak kurslara kayıtlar başladı.

Kurs kayıtlarının online olarak Denizli Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesi www.denizli.bel.tr adresindeki "Hızlı Menü"den yapılacağı, pandemi önlemleri dolayısıyla kurslara sınırlı sayıda kursiyer alınacağı belirtildi. Sağlık Bakanlığının yayımladığı "Spor Salonları ve Spor Merkezlerinde Alınması Gereken Önlemlerin" titizlikle uygulanacağı, 65 yaş ve üzeri vatandaşların spor kurslarına alınamayacağı kaydedildi.

YÜZME KURS KAYITLARI EYLÜL AYINDA

Denizli Büyükşehir Belediyesinin yüzme kursları ise eylül ayında ayrıca yapılacak duyuru ile başlayacak. Yüzme kurslarının sadece Denizli merkezdeki, İncilipınar, Kayıhan, Anafartalar-Dokuzkavaklar ve Çakmak-Karahasanlı Kapalı Yüzme havuzlarında verileceği, eylül ayında yapılacak duyurunun ardından yüzme kurs kayıtlarının da yine online olarak yapılabileceği ifade edildi.