Denizli Büyükşehir Belediyesinden Zeytinköy’e park – D20Haber
01.05.2024, Çarşamba
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizli Büyükşehir Belediyesinden Zeytinköy’e park

Denizli Büyükşehir Belediyesinden Zeytinköy’e park

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Aralık 2023 Pazartesi - 14:35Güncelleme: 4 Aralık 2023 Pazartesi - 14:35
Denizli Büyükşehir Belediyesinden Zeytinköy’e park

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale’nin Zeytinköy Mahallesi’ni yeni bir parka kavuşturdu. Parkta yürüyüş ve koşu yolu, açık alan spor aletleri, çocuk oyun ve dinlenme alanları yer alıyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Zeytinköy Mahallesi'nde atıl durumda bulunan araziyi düzenleyerek parka dönüştürdü. Estergon Caddesi’nde yer alan park, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Zeytinköy Mahalle Muhtarı Serkan Kar vatandaşların katılımıyla açıldı.

Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, göreve geldikleri ilk günden bugüne nerede bir ihtiyaç, nerede bir sıkıntı varsa onları karşılamaya gayret ettiklerini söyledi. Altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan spor alanlarına, kültür merkezlerinden yeşil alanlara uzanan çalışmalara imza attıklarını anlatan Zolan, “Göreve geldiğimizde çocuklarımızın gidebileceği bir park yoktu. Denizli, başka şehirlere imreniyordu. Bugün dönüp geriye baktığımızda Denizlimizde 1200’ün üzerinde park inşa etmişiz. Denizli’miz yeşil bir şehir haline geldi. Sizler her şeyin en iyisine ve en güzeline layıksınız” dedi.

“DENİZLİ’NİN KRONİKLEŞMİŞ SORUNLARI ÇÖZÜLDÜ”

Hava kirliliği, yeşil alan, ulaşım, su gibi pek çok kronikleşmiş sorunu çözdüklerini ifade eden Zolan, “Çok şükür, sizlerin vermiş olduğu güç ve destekle Denizli, Türkiye’de parmakla gösterilen bir şehir haline geldi. Bunu birlikte yaptık. Sizler destek vermemiş olsaydınız, bizleri göreve getirmemiş olsaydınız bizim bu işleri yapmamız mümkün olmayacaktı. Emanetinize sapasağlam sahip çıkmak, sizlerin güvenini boşa çıkarmamak için gece gündüz demeden çalıştık. Bundan sonra da birçok güzel hizmetleri yapmayı Allah’ım bize nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Açılışın ardından parkı gezen Zolan, vatandaşlarla sohbet edip, istek ve önerilerini dinledi.

Hizmete sunulan 3 bin metrekarelik parkta yürüyüş ve koşu yolu, açık alan spor aletleri, çocuk oyun alanı ve oturma alanları bulunuyor. Ayrıca parkın yanında bir de otopark yer alıyor.