Büyükşehir Belediyesinden YKS’ye gireceklere ücretsiz ulaşım hizmeti – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir Belediyesinden YKS’ye gireceklere ücretsiz ulaşım...

Büyükşehir Belediyesinden YKS’ye gireceklere ücretsiz ulaşım hizmeti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Haziran 2021 Cuma - 10:23Güncelleme: 25 Haziran 2021 Cuma - 18:54
Büyükşehir Belediyesinden YKS’ye gireceklere ücretsiz ulaşım hizmeti

Denizli Büyükşehir Belediyesi, hafta sonunda Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrencilere ücretsiz ulaşım hizmeti sağlayacak.

26-27 Haziran’da yapılacak YKS sınavına katılacaklara Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ulaşım hizmeti sunacak. YKS’ ye girecek öğrenciler ve sınav görevlileri, sınav giriş belgesi ile görevli belgelerini şoförlere göstererek, Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüslerinden ücretsiz yararlanabilecek.

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu 27 Haziran Pazar günü de sabah normal seferlerine başlayacak belediye otobüsleri, YKS giriş-çıkış saatlerinde hizmette olacak. Pazar günü saat 10.15'de seferlerine ara verecek belediye otobüsleri sınav bitiş saatinde yeniden hizmette olacak.

ZOLAN, BAŞARI DİLEDİ

Bu arada, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sınava girecek üniversite adaylarına başarı diledi. Sınav yapılacak okulların çevresinde gürültü yapılmaması çağrısında bulunan Zolan, "Gençlerimizin başarısı hepimizi mutlu edecektir ancak unutulmamalıdır ki sınav her şey değildir. Zorlu bir süreçte hazırlandığınız bu sınavda başarılı olacağınıza yürekten inanıyor, hepinize muvaffakiyetler diliyorum. Gençlerimize daha iyi bir gelecek inşa etmek için çaba gösteren başta ailelerimize ve tüm eğitim camiasına teşekkür ediyorum" dedi.