Denizli Büyükşehir Belediyesinden ücretsiz kitap dağıtımı – D20Haber
01.05.2024, Çarşamba
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizli Büyükşehir Belediyesinden ücretsiz kitap dağıtımı

Denizli Büyükşehir Belediyesinden ücretsiz kitap dağıtımı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Kasım 2023 Perşembe - 10:49Güncelleme: 30 Kasım 2023 Perşembe - 10:49
Denizli Büyükşehir Belediyesinden ücretsiz kitap dağıtımı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (EKPSS) hazırlanan engelli kursiyerlere ücretsiz kutap dağıtımı yaptı. Kitap dağıtımına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu tür desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, EKPSS’ye hazırlanan kursiyerlere eğitim ve kitap desteği vermeye devam ediyor. Pamukkale ve Merkezefendi Halk Eğitim merkezleri iş birliğiyle engellilere yönelik hazırlanan eğitim programı, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde kitap dağıtımıyla başladı.

Buradaki programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, kursiyerler ve eğitimciler katıldı.

EKPSS’nin engellilerin kamuda istihdamında büyük önem taşıdığını belirten Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, bu süreçte destek veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

"ENGELLİ KARDEŞLERİMİZE EN ÜST SEVİYEDE DESTEK OLUYORUZ"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Büyükşehir Belediyesi olarak Halk Eğitim merkezleri iş birliği ile EKPSS’ye hazırlanan engelli bireylere en üst seviyede katkıda bulunduklarını söyledi.

Devlet kurumlarının, belediyelerin engelli vatandaşların yanında olmasının çok büyük önem arz ettiğini vurgulayan Zolan “Engelli vatandaşına sahip çıkamayan hiçbir kurumun bu dünyada hiçbir anlamı yoktur. Bugün baktığımızda kanunlar açısından en üst seviyeye doğru gidildi. Pozitif ayrımcılık konusunda gayret gösterildi. EKPSS engelli kardeşlerimizin istihdamı açısından çok büyük bir imkan” dedi.

Açılan EKPSS hazırlık kurslarına devam etme tavsiyesinde bulunan Zolan, “Burada alacağınız eğitimde öğreneceğiniz bir konu, yapacağınız bir fazla soru sizlere başka bir imkan sağlayacak, başka bir yürüyüşe geçmenize vesile olacaktır. Büyükşehir Belediyesi olarak konu anlatımlı bir kitap ve çözümlü soru bankası kitabı ile de sizlere destek oluyoruz. Ben size inanıyorum, güveniyorum. Eğer siz isterseniz her şeyi başarırsınız. Allah’ım yolunuzu açık etsin. Şimdiden sınavda başarılar diliyorum” dedi.