Denizli Büyükşehir Belediyesinden Kale’de asfaltlama çalışması – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizli Büyükşehir Belediyesinden Kale’de asfaltlama çalışması

Denizli Büyükşehir Belediyesinden Kale’de asfaltlama çalışması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Eylül 2020 Çarşamba - 12:07Güncelleme: 23 Eylül 2020 Çarşamba - 12:07
Denizli Büyükşehir Belediyesinden Kale’de asfaltlama çalışması

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kale’nin Adamharmanı ile Narlı mahallesi arasındaki 4 kilometrelik yolda asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ilçesinin Adamharmanı Mahallesi'ni ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesinin Narlı Mahallesi makası ile Adamharmanı arasında yaptığı asfalt çalışmalarını inceledi. Zolan’a bu ziyaretinde Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, belediye meclis üyeleri, AK Parti Kale İlçe Başkanı Bilal Tıkım ve AK Parti Tavas İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Büyüktarakcı eşlik etti.

"KONFORLU VE GÜVENLİ"

Vatandaşlarla sohbet eden, Denizli Büyükşehir Belediyesinin yatırım ve hizmetlerini anlatan Zolan, vatandaşlardan coronavirüse salgınına karşı tedbirli olmalarını, maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat etmelerini istedi.

Kale ilçesindeki yol çalışmalarının hızla sürdüğünü, kısa süre içinde tamamlayacaklarını kaydeden Başkan Zolan, "Güle güle kullanın, hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermeden kullanalım. Çok işlek ve önemli bir yol burası. Vatandaşımızın talep ettiği ve sürekli kullandığı güzergahları üst seviyede konforlu ve güvenli hale getiriyoruz. Yaptığımız bu 4 kilometrelik yolumuz hayırlı uğurlu olsun" dedi.

"DENİZLİ’NİN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Denizli’nin güzelliğine güzellik katmaya devam ettiklerini söyleyen Zolan, Denizlililerin daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için ilk günkü heyecanla gece gündüz çalıştıklarını vurguladı. Adamharmanı ve Narlı Mahallesi'nin ihtiyacı olan asfaltlama çalışması ile yolları daha konforlu ve güvenli bir hale getirdiklerini kaydeden Başkan Zolan, "Vatandaşlarımızın nerede neye ihtiyacı varsa diye konuştu.