Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ile Çardak Havalimanı arasındaki standart yolcu taşımacılığına, VIP hizmeti de ekledi. Bu hizmetle, yolcular evlerinden alınıp havalimanına, havalimanından da evlerine ulaştırılıyor.
Çardak Havalimanı’na servis hizmetini üstlenen Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep üzerine ulaşım filosunu genişleterek, kent merkezi ile Çardak Havalimanı arasında VIP yolcu taşıma hizmeti de vermeye başladı. Bu hizmet ile yolcular adreslerinden alınıp Çardak Havalimanı’na, dönüşte de Çardak Havalimanı’ndan alınıp adreslerine bırakılıyor. Özel ulaşım hizmeti 8+1 kişilik özel tasarlanmış minibüslerle sağlanıyor.
24 SAAT ÖNCEDEN RANDEVU ALINMASI GEREKİYOR
Çardak Havalimanı’na ulaşımı güvenli, konforlu ve hijyenik araçlarla sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesinin kişiye özel ulaşım hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların, 24 saat öncesinden rezervasyon yaptırmaları gerekiyor. Söz konusu özel servisler hakkında bilgi almak ve rezervasyon için 0 (258) 244 00 44 numaralı telefon hatlarından bilgi alınabileceği belirtildi.
STANDART SERVİSLER DEVAM EDİYOR
Öte yandan farklı araç tipleriyle şehir merkezi-Çardak Havalimanı, Çardak Havalimanı-şehir merkezi arasında yolcu taşımacılığına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi araçları, İstiklal Caddesi’ndeki eski kütüphane önünden ve otogardan hareket ediyor.