Havalimanı servisinde görevli personele İngilizce eğitimi – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Havalimanı servisinde görevli personele İngilizce eğitimi

Havalimanı servisinde görevli personele İngilizce eğitimi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Ağustos 2021 Cumartesi - 13:45Güncelleme: 28 Ağustos 2021 Cumartesi - 13:46
Havalimanı servisinde görevli personele İngilizce eğitimi

Çardak Havalimanı yolcu taşımacılığı yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi Hava Ulaşım AŞ, yabancı uyruklu müşterilerin iletişimde aksaklık yaşamaması için halkla ilişkiler ve planlama biriminde görevli personeline yönelik İngilizce eğitimlere başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çardak Havalimanı'na servis hizmetinin yanı sıra, vatandaşlardan gelen istek üzerine başlattığı kişiye özel ulaşım VIP hizmetini de sürdürüyor. Hava Ulaşım AŞ, ayrıca yabancı uyruklu müşterilerin iletişimde aksaklık yaşamaması amacıyla kurum içi İngilizce eğitimler başlattı. Ulaşım Dairesi Başkanlığınca verilen İngilizce eğitimlere, halkla ilişkiler ile planlama biriminde görevli personel katılıyor. Hizmet içi eğitim kapsamında personele toplamda 80 saatlik İngilizce eğitimi verilecek.

“GÜVENLİ ULAŞIM DEVAM EDİYOR”

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ. Genel Müdürü Mustafa Gökoğlan, müşteri memnuniyeti öncelikli bir çalışma sürdürdüklerini söyleyerek, “Yurt içinden ve yurt dışından gelen yolcularımızı güvenli bir şekilde taşımaya devam ediyoruz. Misafirlerimiz bizleri aradığında daha sağlıklı bilgi verebilmek adına burada bulunan halkla ilişkiler ve planlama birimiz personelimize İngilizce eğitim veriyoruz” dedi.

“DAHA KOLAY İLETİŞİM”

Planlama birimi personeli Serdar Orhan ise, “Rezervasyon için bizi arayan yabancı turistlerle daha kolay iletişime geçmek adına bu eğitimi alıyoruz. Eğitimde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Halkla ilişkiler birimi personeli Aygül Yaman de “Turistler ile iletişim kurarken aksaklıklar yaşamamak adına İngilizce eğitimi alıyoruz. Bu sayede daha sağlıklı hizmet vermiş oluyoruz” ifadesini kullandı.

Halkla ilişkiler personeli Sevilay Kahvecioğlu, servis hizmeti için arayan yabancı turistlerle iletişim sağlamak üzere eğitim aldıklarını, İngilizce eğitim sayesinde daha iyi hizmet verdiklerini söyledi.