Büyükşehirden gençlere tercih danışmanlığı hizmeti – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehirden gençlere tercih danışmanlığı hizmeti

Büyükşehirden gençlere tercih danışmanlığı hizmeti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Temmuz 2023 Salı - 12:05Güncelleme: 25 Temmuz 2023 Salı - 12:06
Büyükşehirden gençlere tercih danışmanlığı hizmeti

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren gençlere yönelik tercih danışmanlığı hizmeti verileceği duyuruldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nı (YKS) geride bırakan gençlerin bilinçli ve doğru bir şekilde üniversite tercihlerini yapabilmeleri için Eğitim İçin El Ele Projesi kapsamında ücretsiz YKS Tercih Danışmanlığı hizmeti verecek.

Tercih danışmanlığı hizmetinin 27 Temmuz Perşembe günü 10:00-17:00 saatleri arasında Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Salon 5’de verileceği belirtildi. 8 Ağustos’a dek sürecek hizmetten faydalanmak isteyen gençlerin 0 (258) 280 2585-34-35 numaralı telefondan randevu almaları gerektiği ifade edildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gençlerin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar gerçekleştirmeye devam ettiklerini söyledi. Zolan, “Kent Konseyi Gençlik Meclisimizin uzun yıllardır sürdürdüğü Eğitim İçin El Ele projesi kapsamında gençlerin almış oldukları YKS puanına, hedefledikleri bölüm ve üniversitelere uygun bir şekilde gidebilmesi için alanında uzman tercih danışmanlarımızca ücretsiz danışmanlık hizmeti vereceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yanındayız.Gençler bizim geleceğimiz, gözbebeğimiz. Onların her zaman mutlu ve başarılı olmalarını istiyoruz. Tüm gençlerimiz inşallah arzu ettikleri üniversitelere yerleşir” ifadelerini kullandı.