Büyükşehir Belediyesinden Esnaf Odaları Birliğine arsa hibesi – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir Belediyesinden Esnaf Odaları Birliğine arsa...

Büyükşehir Belediyesinden Esnaf Odaları Birliğine arsa hibesi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Eylül 2023 Cuma - 11:04Güncelleme: 15 Eylül 2023 Cuma - 11:04
Büyükşehir Belediyesinden Esnaf Odaları Birliğine arsa hibesi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine (DESOB) hizmet binası yapımı için arsa hibe etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği arasında "Hizmet Binası Yapım Protokolü" imzalandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi, DESOB’un hizmet binası için hibe ettiği bin 750 metrekarelik arsa için düzenlenen imza töreni, Bağbaşı Yaylası’nda yapıldı. Törene Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, DESOB Başkanı Mehmet Ali Erbeği, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Seval Gebeş, esnaf odaları başkanları ve yöneticileri katıldı.

Zolan, imza törenindeki konuşmasında, güzel bir işin başlangıcını yaptıklarını, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı odaların ortak hizmet binası ihtiyacı talebine yanıt verdiklerini, bunun için arsa temin ettiklerini söyledi. Zolan, şöyle devam etti:

"Protokolle ilk adımı atmış olacağız. Arzu ettiğimiz o güzel hizmet binamıza kavuşmayla ilgili başlangıç yapmış olacağız. İnşallah bu protokolümüz şehrimize hizmet veren değerli esnaflarımızın, sanatkarlarımızın daha rahat iş yapması ve imkanlarının daha da artmasına ve katkı sağlamasına temenni ediyorum.

Sizler gece gündüz çalışan esnaflarımız, yol arkadaşlarımızsınız. Aynı anlayışla, aynı güzellikle koşturmaya, şehirde taş üstüne taş koymaya, insanlarımızın ihtiyaçları için gayret göstermeye devam edeceğiz. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Protokolümüz, yeni hizmet binamızın yapımı ile ilgili yapmış olduğumuz arsanın devri şehrimize, sizlere, hepimize, gelecek nesillere hayırlı ve uğurlu olsun. Kazasız, belasız inşaatına başlamayı ve tamamlamayı Allah’ım nasip etsin. Açılışta hep beraber olalım."

DESOB Başkanı Erbeği ise, "67 odamız, 500 yöneticimiz, 70 bin esnafımız ile Denizli’nin en büyük odası ve teşkilatıyız. Başkanımızdan Allah razı olsun. Bir yer istedik, kırmadı bizi. Tek kat olan yere 8 kat imar izni vererek bizi mutlu etti. Tüm odalarımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Herkesin desteği ile inşallah seçimlerden önce temelini atacağız, Başkanımın bir daha ki döneminde hep beraber açılışını yapacağız inşallah" dedi.