Büyükşehir Belediyesinden berber ve kuaförlere koruyucu set – D20Haber
10.05.2024, Cuma
15 °C / 25 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir Belediyesinden berber ve kuaförlere koruyucu...

Büyükşehir Belediyesinden berber ve kuaförlere koruyucu set

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Mayıs 2020 Salı - 10:36Güncelleme: 12 Mayıs 2020 Salı - 10:36
Büyükşehir Belediyesinden berber ve kuaförlere koruyucu set

Denizli Büyükşehir Belediyesi, coronavirüs salgını nedeniyle faaliyetlerine ara veren ve 50 gün sonra açılan berber, kuaför ve güzellik salonlarına içerisinde maske ve dezenfektanın bulunduğu koruyucu set dağıttı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 22 Mart’tan bu yana ilk kez kapılarını açan berber, kuaför ve güzellik salonlarını unutmadı. Normalleşme planı kapsamında yeniden faaliyete geçen Denizli merkez ve ilçelerde bulunan 2 bin berber, kuaför ve güzellik salonu için koruyucu setler hazırlandı. Maske ve dezenfektanın yer aldığı koruyucu setlerin dağıtımına Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından başlandı.

Dağıtım çalışmaları merkez ilçelerin yanı sıra 17 ilçede faaliyet gösteren berber, kuaför ve güzellik salonunu kapsıyor. Esnaflar uygulamadan son derece memnun olduklarını belirtirken, kendilerine bu kolaylığı sunan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti.

“TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYALIM”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların sağlıklarının her şeyden önemli olduğunu belirterek, COVID-19 ile mücadeleye devam ettiklerini, vatandaşların da tedbiri elden bırakmaması gerektiğini belirtti. Normalleşme planı kapsamında yeniden faaliyete geçen esnafa yönelik bir çalışma gerçekleştirdiklerini kaydeden Zolan, “Güzel günlere kavuşmamız yakın. Bu zor günleri inşallah birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız. Sevdiklerimizi kaybetmeden yine bir arada olmak için biraz daha sabır” diye konuştu.