Denizli Büyükşehir Belediyesinden Atatürk’ü Anma Konseri – D20Haber
10.12.2023, Pazar
4 °C / 12 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizli Büyükşehir Belediyesinden Atatürk’ü Anma Konseri

Denizli Büyükşehir Belediyesinden Atatürk’ü Anma Konseri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Kasım 2023 Cuma - 12:51Güncelleme: 10 Kasım 2023 Cuma - 12:51
Denizli Büyükşehir Belediyesinden Atatürk’ü Anma Konseri

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıldönümü dolayısıyla “Atatürk’ü Anma Özel Konseri” düzenledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu,Ulu Önder’in sevdiği şarkıları seslendirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yıldönümü dolayısıyla “Atatürk’ü Anma Özel Konseri”düzenledi. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki konseri Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci,Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve vatandaşlar izledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği KoroŞefi Ahmet Nuri Çağdaş yönetimindeki koro, Atatürk’ün sevdiği şarkılar ve türküleri seslendirdi. Koro ve solo eserlere izleyenler de hep bir ağızdan eşlik etti.

Haberin DevamıReklam




Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci,Ulu Önder’i anmak ve anlamak için burada olduklarını belirterek, “Aramızdan ayrılalı 85 yıl oldu ama her geçen yıl Ata’mıza olan özlemimiz artıyor. Bir kere daha rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Mekanı cennet olsun” dedi. 2023’ün özel bir yıl olduğunu belirterek bu yıl Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yılını kutladıklarını hatırlatan Değirmenci, şöyle konuştu: “Gururluyuz. Türkiye yüzyılı. İnşallah nice yüzyıllar Cumhuriyetimiz yaşayacak. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, bu vatan için fedai can eyleyen tüm aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizi şükranla, minnetle anıyoruz. Yaşasın Cumhuriyet” dedi.