Büyükşehir Belediyesinden Aile Atölyesi programı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir Belediyesinden Aile Atölyesi programı

Büyükşehir Belediyesinden Aile Atölyesi programı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Aralık 2022 Cuma - 11:53Güncelleme: 23 Aralık 2022 Cuma - 11:54
Büyükşehir Belediyesinden Aile Atölyesi programı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, “Aile Atölyesi” isimli program başlatıyor. Programın ilk konuğu Doç Dr Saniye Bencik Kangal olacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Aile Atölyesi başlıyor. Bu program ile bilim insanı, yazar ve alanında uzman isimler, Denizlililer ile buluşturulacak.

İlk program yarın (cumartesi) ilk konuğu akademisyen anne olarak tanınan Doç Dr Saniye Bencik Kangal olacak. Program, 15.00’de Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Doç Dr Kangal, çocuk-ebeveyn ilişkileri başta olmak üzere “Korkma! İyi bir annesin” adlı sunumu ile annelere ve anne adaylarına, çocuk yetiştirmek ile ilgili pratik bilgilerle aile içi iletişime ışık tutacak.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, programla ilgili açıklamasında, kentin kültür ve sanat hayatına renk getirecek, aile birliği, mutluluğu ve huzuruna katkı sağlayacak çok önemli bir çalışmayı başlattıklarını ifade etti.

Zolan, “Belediyecilik hizmetlerimizin yanında sosyal ve kültürel projelerimize de büyük önem veriyoruz. Aile Atölyesi programlarımız ile de ülkemizin birbirinden kıymetli bilim insanı, yazar ve alanında uzman değerlerimizi vatandaşlarımızla buluşmalarını sağlayacağız. Bu özel programa tüm hemşehrilerimizi bekliyorum” dedi.