Büyükşehirde sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehirde sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı

Büyükşehirde sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Aralık 2023 Perşembe - 12:08Güncelleme: 28 Aralık 2023 Perşembe - 12:09
Büyükşehirde sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve DESKİ'de görev yapan memurlar ile sözleşmeli çalışanları kapsayan sosyal denge tazminatı sözleşmesi (SDS) imzalandı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğünde görev yapan kamu görevlilerini kapsayan sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı.

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) ile Denizli Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan sözleşmeyi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu imzaladı.

İmza törenine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal ve BEM-BİR-SEN Denizli İl Başkanı Osman Kurt da katıldı.

BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Uslu, sözleşmenin hayırlı olmasını dileyerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Zolan ise, sosyal denge tazminatı sözleşmesinin hayırlı dileyerek, “Tüm çalışanlarımızla birlikte el ele, Denizlimizi daha güzele ve ileriye taşımak için gayret etmeye devam edeceğiz. Sözleşmemiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.