Büyükşehir Belediyesi yardım isteyenlerin taleplerini karşıladı – D20Haber
19.05.2024, Pazar
18 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir Belediyesi yardım isteyenlerin taleplerini karşıladı

Büyükşehir Belediyesi yardım isteyenlerin taleplerini karşıladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Aralık 2020 Pazar - 12:19Güncelleme: 6 Aralık 2020 Pazar - 12:19
Büyükşehir Belediyesi yardım isteyenlerin taleplerini karşıladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, oluşturduğu nöbetçi ekiplerle 65 yaş üstü vatandaşlar ile acil ihtiyacı olan vatandaşların taleplerini karşıladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, hafta sonları için alınan sokağa çıkma kısıtlamasında oluşturduğu nöbetçi ekipler ile 65 yaş üstü vatandaşlar ile acil ihtiyacı olan vatandaşların isteklerini yerine getirdi. Ekipler, Büyükşehir Belediyesi ALO 153 hattını arayan vatandaşların, sokağa çıkma yasağı kuralları ölçüsünde acil ihtiyaçları için seferber oldu.

Büyükşehir Belediyesi, kentin 52 farklı bölgesinde görev yapan itfaiye istasyonları, 188 Cenaze, Büyükşehir DESKİ 185 Çağrı Merkezi, Zabıta Dairesi Başkanlığı ve diğer nöbetçi birimleriyle hizmetlerine devam etti.

Haberin DevamıReklam




“VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşların yardımına koşan tüm ekiplere teşekkür etti. Hemşehrilerine kurallara uyma çağrısını yineleyen Zolan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak oluşturduğumuz nöbetçi ekiplerle evinde kalan vatandaşlarımız için gayret ediyoruz. Dayanışma içinde inşallah bu zor günleri hep beraber atlatacağız. Görevimizin başında, vatandaşlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.