Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ, Denizlispor’a sponsor oldu – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ, Denizlispor’a sponsor...

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ, Denizlispor’a sponsor oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Ağustos 2022 Pazar - 11:10Güncelleme: 21 Ağustos 2022 Pazar - 11:10
Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ, Denizlispor’a sponsor oldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ, Denizlispor’a sponsor oldu. İmzalanan sponsorluk anlaşmasıyla şirket, yeşil-siyahlı kulübe 5 milyon lira destek sağlayacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin iştirak şirketlerinden olan Ulaşım AŞ, Denizlispor ile 5 milyon liralık sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Sponsorluk sözleşmesi imza töreni Haluk Ulusoy Spor Tesisleri’nde yapıldı.

Törene Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gonca, Ulaşım AŞ Genel Müdürü Mustafa Gökoğlan ve Denizlispor Kulübü Başkanı Mehmet Uz katıldı.

İmza töreninde konuşan kulüp başkanı Uz, Denizlispor’un kentin en büyük markası olduğunu söyledi. Uz, “Bize her zaman maddi ve manevi destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum. Bu sponsorluğun anlamı bizim için çok önemli. Bu destek Denizlispor’un önünü açacak. Bunlar bizi mutlu ediyor. Bu sene Denizlispor olarak farklı bir bakış açısıyla sezona başladık. İnşallah hepimiz için hayırlı uğurlu olur. Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Gonca ise, Geçen yıl yaptıkları sponsorluk antlaşmasını yenilediklerini ifade ederek, “Bizim felsefemiz Denizlispor eşittir Denizli kentidir. Sayın Başkanımız Osman Zolan Bey bu doğrultuda Denizlispor’a her zaman destek vermiş ve bu kentin takımının her zaman yanında olmuştur. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ bünyesindeki 230 otobüsümüzün hepsinin rengi yeşil-siyahtır ve biz bu sponsorluğun çok olumlu katkılarını görüyoruz. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Ulaşım AŞ Genel Müdürü Gökoğlan da, Denizlispor’un kentin ortak paydası olduğunu belirterek, “Sponsorluğun çok büyük önemi var. Kentimizin ortak paydası Denizlispor ile sponsorluk anlaşması yaparak faydalı olmak istedik. Bu anlamda Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ediyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Denizlispor ile 5 milyon liralık sponsorluk sözleşmesi imzalandı. Kulüp Başkanı Uz daha sonra Gonca ve Gökoğlan’a üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu Denizlispor forması hediye etti.