Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş.’den şoförlere plaket – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş.’den şoförlere plaket

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş.’den şoförlere plaket

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Temmuz 2021 Salı - 14:53Güncelleme: 27 Temmuz 2021 Salı - 14:54
Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş.’den şoförlere plaket

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. tarafından, hizmetlerde göstermiş oldukları örnek davranışlar ile başarılı çalışmalar sergileyen şoförlere teşekkür plaketi verildi.

Ulaşım A.Ş.’de görev yapan şoför Osman Dede yolculara kibar davranışları, şoför Halil İlkinci ise hareketsizce bekleyen kedi yavrusunu yol kenarına bırakması ve şoför Mehmet Bozkurt da bulduğu kayıp eşyayı sahibine ulaştırması dolayısıyla plaketle ödüllendirildi.

“GÜLER YÜZLÜ HİZMET İÇİN”

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Gökoğlan, Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlara verilen hizmetlerde her zaman örnek davranışlarda bulunmayı esas aldıklarını, vatandaşların daha kaliteli ve nitelikli hizmet alması için gayret ettiklerini belirtti.

Gökoğlan, “Şoför arkadaşlarımız hem Büyükşehir Belediyemizi hem de Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’ı temsil ediyor düşüncesiyle vatandaşlarımızın takdir ve teşekkürlerini almaya devam ediyor. Güler yüzlü ulaşım sloganı ile personelimizin motivasyonunu arttırmaya ve Denizlili hemşehrilerimize en kaliteli hizmeti sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Gökoğlan, konuşmasının ardından vatandaşların takdirlerini kazanan personellere plaketlerini takdim etti.