Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli 16 yaşında – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli 16...

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli 16 yaşında

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Şubat 2022 Pazar - 13:18Güncelleme: 13 Şubat 2022 Pazar - 13:24
Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli 16 yaşında

Denizli'de ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü görevini yürüten Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, 16 yaşına girdi.

14 Şubat 2006’da faaliyete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, kuruluşunun 16 yılına girdi. Kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde de ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşan Sevgi Eli; gıdadan, kıyafet ve ev eşyasına uzanan yardımların gerçekleşmesini sağlıyor.

Sevgi Eli Mağazasında gelinlikten damatlığa, bebek kıyafetinden her türlü giyim eşyasına kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek veriliyor.

İtfaiye Daire Başkanlığı ile koordine olan Sevgi Eli, merkez ve ilçelerde çıkan yangınlarda zarar görenlere de hayırseverlerin bağışladığı ev eşyaları ulaştırıp, ihtiyaçlarını gideriyor.

ZOLAN: BİNLERCE VATANDAŞIMIZA UMUT OLDU

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sevgi Eli’nin kuruluş yıldönümündeki açıklamasında, Denizli’nin manevi kimliğinde dayanışma, yardımlaşma ve hayırseverlik duygularının en üst düzeyde yer aldığını vurguladı.

Sevgi Eli'nin 16 yıldır ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü görevi yürüttüğünü kaydeden Zolan, "Kurulduğu günden bu yana Sevgi Elimiz binlerce vatandaşımıza umut, şehrimizdeki dayanışma kültürünün kurumsal bir biçimde yaşamasına vesile olmuştur. Kuruluşumuzun 16. yılında da bize destek verip, zor durumda kalanlara gönülden Sevgi Eli’ni uzatan birlik ve beraberliğimizi arttıran vefalı, kadirşinas hemşehrilerimizden Allah razı olsun. Sevgi Eli, Denizli’de yardımlaşma ve dayanışmanın adı, zor durumda kalanın çaresiz kalmayacağının en güzel örneği oldu" ifadelerini kullandı.

Sevgi Eli’nin Denizli’de kuruluşundan bu yana gönüllerde taht kurduğunu söyleyen Zolan, "Sevgi Eli'nin kurucusu önceki dönem Belediye Başkanımız ve Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci ile değerli eşleri Ayşen Zeybekci'ye ve çok kıymetli hayırseverlerimize bir kez daha Denizli halkı adına çok teşekkür ediyorum. 16 yılda darda kalanlara Hızır olan Sevgi Eli’mize nice sevgi dolu yıllar diliyorum" dedi.