Büyükşehir Belediyesi, nöbetçi ekipler oluşturdu – D20Haber
19.05.2024, Pazar
18 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir Belediyesi, nöbetçi ekipler oluşturdu

Büyükşehir Belediyesi, nöbetçi ekipler oluşturdu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Aralık 2020 Perşembe - 13:28Güncelleme: 3 Aralık 2020 Perşembe - 15:15
Büyükşehir Belediyesi, nöbetçi ekipler oluşturdu

Denizli Büyükşehir Belediyesi, coronavirüs önlemleri kapsamında hafta sonunda uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde önlemler alarak, ihtiyaç duyulacak konularda nöbetçi ekipler oluşturdu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, coronavirüs (KOVID-19) ile mücadele kapsamında 5-6 Aralık’ta uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesi önlemler aldı. Büyükşehir Belediyesi, 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlar ile acil ihtiyacı olan vatandaşların taleplerini karşılamak üzere nöbetçi ekipler oluşturdu. Vatandaşların talepleri için ALO 153 hattını arayabilecekleri ifade edildi.

Öte yandan, Denizli Büyükşehir Belediyesinin “112 İtfaiye”, “188 Cenaze” , “Büyükşehir Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) 185 Çağrı Merkezi” ve “Zabıta Dairesi Başkanlığı” olmak üzere tüm belediyecilik hizmetlerinin kesintisiz bir şekilde süreceği belirtildi.

“SİZİN İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Haberin DevamıReklam




Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hafta sonunda uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında tüm tedbirleri aldıklarını söyledi. Belediyecilik hizmetlerinde aksama olmayacağını, bunun için nöbetçi ekipler oluşturduklarını kaydeden Zolan, vatandaşlara tüm kurallara hassasiyetle uyma çağrısında bulundu. “Siz evde kalın, biz sizin için çalışıyoruz” diyen Zolan, şunları kaydetti:

“Ekiplerimiz 65 yaş ve üzerindeki büyüklerimiz ile acil ihtiyacı bulunan vatandaşlarımızın talepleri için nöbet tutacak. Bizler sahada vatandaşlarımıza hizmet etmeye gayret edeceğiz. İnşallah bu zor günlerin üstesinden kurallara uyarak hep birlikte geleceğiz. Yeter ki kurallara uyalım.”